21 februari 2017 Boekestijn & Wynia in Theater de Beun te Heiloo

 

Onafhankelijk, soms optimistisch, maar altijd opgewekt

De Verkiezingen komen eraan! Gaat Geert Regeren?

Arend Jan Boekestijn en Syp Wynia trekken door het land. Wie wordt de volgende minister-president? En hoe gaat het in Frankrijk, Duitsland en Italië? Staan we aan de vooravond van een populistische revolte?

Wat verandert Donald Trump voor Nederland? Overleeft onze economie de Brexit? Lijden we echt onder islamisering? Moeten we Griekenland tot Sint Juttemis blijven onderhouden?

De twee columnisten komen op 21 februari naar De Beun: over politiek, economie en alles wat u altijd al wilde weten, maar nooit durfde te vragen.

Arend Jan Boekestijn is historicus, voormalig VVD-Kamerlid en veelgevraagd commentator. Syp Wynia werkte in Den Haag en Brussel en publiceert sinds 1997 in Elsevier. Ook Wynia geeft regelmatig commentaar op radio en tv.

De voorstelling van Boekestijn en Wynia in Heiloo vindt plaats als de toch al spannende verkiezingscampagne voor de Tweede Kamerverkiezingen de laatste fase ingaat. Is het uitsluiten van een politieke partij eigenlijk wel democratisch? Gaat het tussen Rutte en Wilders of wordt het ook nog wat met Pechtold, Buma, Roemer of Asscher? Wordt Jesse Klaver de Nederlandse Trudeau? En hoe gaat het verder met Henk Krol?

Kaarten voor de voorstelling van Boekestijn & Wynia kosten 15 euro per persoon.

HOE KOM IK AAN KAARTEN? Maak uw keuze:

OF: door een e-mail met daarin het door u verlangde aantal kaarten te sturen aan:  bwtheaterproducties@gmail.com

OF: door het bedrag (15 euro x het aantal kaarten) over te maken op bankrekening

NL28 INGB 0651 0307 30 ten name van A.J. Boekestijn te Amsterdam. U krijgt de kaarten dan per e-mail toegestuurd

OF: door kaarten voorafgaand aan de voorstelling op 21 februari vanaf 19.00 uur te kopen aan de kassa van De Beun,  Willibrordusweg 2
1851 HB Heiloo.