Boekestijn en Wynia boeken

Heerlijk Helder
boek wynia

B & W in het theater
Boekestijn & Wynia
Onafhankelijk, soms optimistisch & altijd opgewekt
De gerenommeerde columnisten, Arend Jan Boekestijn en Syp Wynia komen in een talkshow met u praten over politiek, economie en alles dat u altijd al wilde weten maar nooit durfde te vragen.
Komt er ooit een einde aan de asielstroom? Valt Europa in brokken uiteen? Halen Merkel en Rutte 2017? Wat doet de volgende Amerikaanse president? Gaan de rente en de benzineprijs ooit weer omhoog? Wanneer breekt de Derde Wereldoorlog uit? Wordt Geert Wilders ooit minister-president?
Vragen waar Boekestijn en Wynia met grote deskundigheid antwoord op geven en waarover ze met u in discussie gaan. Kortom de nieuwe B & W in het theater. Arend Jan verzorgt achter de piano de muzikale intermezzo’s.
Boekestijn en Wynia publiceren beiden al tientallen jaren over de Nederlandse, de Europese en de wereldpolitiek.

Arend Jan Boekestijn is historicus en voormalig VVD-politicus. Hij is buitenlandcolumnist van Elsevier en treedt regelmatig op in radio- en televisieprogramma’s. Hij maakte naam met zijn ‘Boekestijntjes’: als andere politici wijselijk hun mond houden als er nog een microfoon open staat, praat Boekestijn openhartig door. In 2010 publiceerde Boekestijn ‘De prijs van een slecht geweten’ en in 2011 ‘Mijmeren Overzee’.

Syp Wynia is economisch columnist en politiek commentator van Elsevier. Wynia werkte in Groningen, Den Haag en Brussel en volgde de Europese leiders dwars door Europa. Hij waarschuwde voor Ziek Nederland, zei ‘nee’ tegen de Europese Grondwet en zag al snel dat ABN Amro te duur werd gekocht en Griekenland niet in de euro kan blijven. Wynia verzorgde columns voor radiozender BNR en het televisieprogramma Buitenhof en is nu onder meer commentator van het ontbijtprogramma Vandaag de Dag op televisiezender NPO1. Verhalen en columns van Wynia werden gebundeld in ‘Zoetzuur’ (2006), ‘Vervlogen Visioenen’ (2014) en ‘Achter de Dijken, kleine geschiedenis van het moderne Nederland’ (2014).

Boekingen:
Boekingen voor voorstellingen van Boekestijn en Wynia:

bwtheaterproducties@gmail.com

0658825016