Een Amerikaanse denktank waarschuwt voor de Sharia

Tot nu toe spreken Amerikanen over violent extremism, hetgeen impliceert dat islam en terrorisme niets met elkaar te maken hebben. In een nieuw rapport van een Amerikaanse denktank van 177 pagina’s wordt deze veronderstelling bekritiseerd.

Het rapport van de Center for Security Policy kunt U hier downloaden. Het rapport en anders Shariah – The Threat to America (Team B Report) 09142010

3 thoughts on “Een Amerikaanse denktank waarschuwt voor de Sharia

  1. Na het rapport gelezen te hebben vallen twee dingen op. Geen wetenschappelijke benadering door middel van onderzoek onder aanhangers van de Islam en 2) belangrijke bron is de al aanwezige kennis en inzichten van de mensen die al discussierend tot deze wijsheden zijn gekomen.
    Met een zelfde legitimering, bewijslast en actualiteit kan ik stellen dat de Protestantschristelijke angelsaksische christenen zich als opvolger van het Joodse volk het uitverkoren volk noemen en daarmee de USA als het6 wapen van god beschouwen om het KWAAD te bestrijden; en durf ik de stelling aan dat zowel binnen gewijde katholieke kringen en streng gereformeerde kringen incest met de bijbel in de hand wordt verdedigd. Echter als ik een doorsnee Amerikaan in de straten van Chicago aanspreek, zal hij niet begrijpen waar ik het over heb en als ik in Purmerend bij de gereformeerde kerk navraag doe naar de legitimiteit van incest zal iedereen me duidelijk maken dat zij daar niets mee te maken willen hebben. Moet ik dan doorgaan met mijn kruistocht tegen het duivelse christendom, of met ik mijn stellingname nuanceren.

Leave a Reply